ZOMERTIP: Je haar natuurlijk oplichten !

Het is weer bijna zomer, en dat betekent (normaal gezien) veel zon! Een lichtere haarkleur heeft vaak de voorkeur tijdens de zomermaanden, in de winter grijpen we vaker naar donkere en rodere tinten. Veel vrouwen dromen van lang, blond, 'beachy' haar maar niet iedereen kan of wil naar de kapper voor deze mooie blonde lokken. Gelukkig zijn er tal van natuurlijke producten die je haar zonder moeite oplichten en waarschijnlijk heb je de helft van deze producten gewoon al in huis.  

Lees meer »

Waarom zijn toners belangrijk ?

Let's talk toners. Een toner lijkt voor velen een nutteloze stap in je keuringsproces. Of je nu blond gaat of een natuurlijke balayage wil, toners zijn eigenlijk altijd onmisbaar! Vraag het elke klant die het ooit gedaan heeft maar. De keuze ligt natuurlijk altijd bij de klant, bij ons toch alleszins! Maar laat me je even uitleggen waarom vele kappers altijd hameren op die toners. 

Lees meer »

Hoe vaak moet je naar de kapper ?

Deze vraag krijg ik bijna wekelijks en toch is er geen officieel antwoord op. We weten dat je haar ongeveer 1 cm per maand groeit maar elk haartype is anders. Denk maar aan krullen, golvend, stijl, dik, dun, lang, kort.... 

Lees meer »