NAK HAIR

100 % vegan 
✓ Niet getest op dieren
✓ Vrij van parabenen en sulfaten 
✓ Natuurlijke, luxe botanicals 
✓ Milieubewuste verpakkingen 
✓ De allerhoogste kwaliteit 


Je haar laten doen is meer dan een kleurtje of een knipje. Het is zelf-zorg dat voor ieder mens van belang is, ook al denk je soms van niet. Wij vinden de gezondheid van je haar het aller belangrijkste en streven dan ook naar het mooiste en gezondste haar. Beter als je ooit had kunnen dromen. 
Door kwalitatieve producten te gebruiken ga je je haar op een heel andere manier leren kennen, zoals je het nog nooit gekend hebt. 

Sulfaten en parabenen
Je kan ze vinden in héél erg veel producten, 95% van alle shampoo's en andere zepen bevatten sulfaten. Maar daarom zijn ze nog niet goed.
Sulfaten zorgen voor een diepe reiniging, waardoor je haar zijn natuurlijke oliën verliest. Bij overmatig gebruik wordt je haar droog en verliest het zijn glans. Ook zorgen sulfaten op lange termijn vaak voor huidproblemen zoals schilfertjes en een gevoelige hoofdhuid. 

Parabenen zijn een conserveermiddel in cosmetische producten en haarverzorging. Parabenen zijn de meestvoorkomende reden waarom mensen allergische reacties krijgen op een product. Bij NAK HAIR schrappen we deze schadelijke stoffen volledig zodat jou haar van de beste verzorging mag genieten. 

Wij houden van dieren en de rest van de natuur

NAK HAIR test geen enkel product op dieren en de producten zelf zijn volledig VEGAN! Dit betekent dat er geen dierlijke stoffen in de producten worden verwerkt. 
Ook aan de rest van de natuur wordt gedacht: de verpakkingen zijn op natuurvriendelijke manier gemaakt en gerecycleerd. 

Luxe Botanicals 

Nog een grote reden waarom wij met NAK HAIR werken is de overvloed aan luxe ingrediënten. Veel haarverzorgingsproducten bestaan uit een mengsel van chemische stoffen en water... Het lijkt iets voor je haar te doen, maar eigenlijk niet zo heel veel. Of wel, maar het is oppervlakkig.
NAK HAIR gebruikt kwalitatieve ingrediënten waar je haar écht van opfleurt! Vaak wordt er White tea, orchidee-boter, kokosnoot, Aloë Vera, rijst en peer gebruikt in de producten voor dat tikkeltje éxtra. 

Bij ons draait het om kwaliteit en gezondheid. Voor jou, én je haar! Wij streven naar natuurlijke verbetering van binnenuit.  

altijd het allerbeste, bij Chique Unique